Voor- en naschoolse opvang

Bij ons op school is zowel voor- als naschoolse opvang mogelijk van maandag t/m vrijdag. De naschoolse opvang wordt verzorgd door Kibeo.

Voor meer informatie over de voorschoolse opvang of het aanmelden hiervoor kan er contact worden opgenomen met onze directeur, Astrid Korstanje.  

Peutergroep Kibeo Oostendestraat

Op de dinsdag- en donderdagochtend is iedere peuter (2 en 3 jaar) van harte welkom om in onze knusse peutergroep mee te spelen. Er zijn dan ook momenten dat de peuters meedoen met leuke en leerzame activiteiten van de kleutergroep. 

We werken nauw samen met CBS de Regenboog. Handig voor jou, wanneer broertjes of zusjes naar de basisschool gaan. Maar ook vertrouwd en dichtbij, wanneer jouw schoolkind na schooltijd komt ontspannen op de BSO!

Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen om te zien of Kibeo bij jou en je kind past. Of maak een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Kibeo Oostendestraat in Hoedekenskerke. We maken graag kennis met je.