Voor nieuwe ouders

Op de dag dat je kind 5 jaar wordt, is het in Nederland leerplichtig. We zijn het gewend dat kinderen vanaf hun vierde verjaardag naar school gaan. Uiteraard gaan er aan deze eerste schooldag een aantal zaken aan vooraf.

 

In het derde levensjaar van je kind kan je met mij contact opnemen. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik je vertellen wat je van onze school mag verwachten. Tijdens dit gesprek krijg je, onder andere, een inschrijfformulier mee. Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en ingeleverd, volgt er een intakegesprek met één van de kleuterjuffen. In de laatste twee maanden voordat je kind vier jaar wordt, is er de gelegenheid om een aantal dagdelen op school te komen, zodat je kind alvast kan wennen aan het naar school gaan en aan het zitten in de klas.

 

Je kan op deze website heel veel informatie vinden, maar om echt een beeld te kunnen vormen van onze school is het goed om een keer langs te komen. Gebruik hiervoor het contactformulier rechtsboven op de pagina of neem direct contact met mij op via het nummer 06-10061033.

 

Hartelijke groet,

 

Johan van Westenbrugge